15 januari 2013

120 - 1982 - Den märkliga avslutningen...

Äntligen fick vi springa i den riktiga terrängen en liten bit såhär på sista etappen... by the way, kolla in de tre sista kontrollerna. Hur tänkte man ta hand om alla förkrossade ungar som glömde stämpla på en av de tre kontrollerna... snyggt!

Men, så här på sista etappen ska det ju plockas placeringar och skapas hjältedåd... man ska inte upptäcka vid andra kontrollen att startkortet är tappat...
Jo, det var ju så att startkortet inte var fastsatt ordentligt av den funktionär som hjälpte till vid starten där man kom med sitt i förväg utdelade startkort.
Någonstans på väg till tvåan försvann det och jag sprang tillbaka till ettan och letade men av någon anledning så fortsatte jag banan runt och stämplade i kartfodralet.
Det är återberättat att det var ett litet åskmoln som kom in på upploppet och en pappa som sprang för fulla muggar för att se till att kartan blev insamlad och användes som stämpeldyna. Granskning av kartan gjorde att jag godkändes och de kunde även se att stiftet som skull hålla startkortet inte var så bra placerat.
Placeringen blev som det blev... men man kanske lärde sig någonting.

Hemvägen blev lång och bilen utan AC fick jobba genom fjällvärlden och snön föll på Marsfjället. Tror att familjerna Halvarsson och Henrysson gjorde oss sällskap längs vägen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar